Informatie

Als gebruiker van KidsVision bent u op zoek naar andere gebruikers. Waarom? Om ervaringen uit te wisselen, handleidingen te delen, idee├źn op te doen voor het beter inrichten van uw systeem, problemen op te lossen waar anderen al een keer mee geworsteld hebben. KidsVision ondersteunt veel vrije inrichting. Als een andere organisatie voor dezelfde inrichting gekozen heeft kunt u gemakkelijk mogelijkheden en onmogelijkheden van een dergelijke keuze bespreken.

De gebruikersgroep KidsVision is opgericht met het doel invulling te geven aan deze vragen. Kennisdeling, het uitwisselen van maatwerkoplossingen, elkaar helpen bij vragen, het vaststellen en beschrijven van ‘gemeenschappelijke’ issues en het vormen van een gesprekspartner voor GAC die een groot aantal gebruikers vertegenwoordigt. Nadrukkelijk met de intentie om samen te werken aan een mooier KidsVision; een ambitie die GAC volledig onderschrijft en wat de reden is dat zij de gebruikersgroep KidsVision steunen.

Rechts op de pagina treft u onder Informatie onder meer aan wat de gebruikersgroep u te bieden heeft, wie de bestuursleden zijn, welke organisaties lid zijn, hoeveel de contributie bedraagt etc.

20091201_Statuten