Bestuursleden gg KV

Even voorstellen

 

Debbie Daniëlse (voorzitter)

Mijn naam is Debbie Daniëlse, sinds 2006 werkzaam bij Kinderopvang Berend Botje in Hoorn. Ik ben begonnen op de afdeling waar alle administratieve werkzaamheden voor de klanten geregeld worden. In 2008 werd ik applicatiebeheerder: het is mijn taak ervoor te zorgen dat alle afdelingen in onze organisatie hun administratieve en daardoor ook de pedagogische werkzaamheden goed uit kunnen voeren.

Binnen de gebruikersgroep houd ik me bezig met de website en het forum, ook bewaak ik de voortgang van de meldingen die worden ingediend bij de servicedesk.

Onze organisatie werkt sinds 2004 met KidsVision en heeft daardoor de nodige ervaring. Wij bieden onze klanten gastouderopvang, hele dagopvang, halve dagopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuterwerk en hebben daarom in KidsVision met heel veel functionaliteiten te maken. Wij werken met het personeelsinformatiesysteem Mercash, dit is geïntegreerd in KidsVision.

Wat mij aanspreekt in de gebruikersgroep is de open houding van alle leden, kennis en informatie wordt enthousiast gedeeld. Dit moet ook zo blijven, want samen staan wij sterk!

Suzan Kramer (penningmeester)

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Stichting Kinderopvang Regio Schagen (SKRS). Destijds was ik lid van de ouderraad en ben ik gevraagd om de functie van financieel manager te gaan vervullen. Naast de financiën is ook de automatisering binnen de SRKS mijn verantwoordelijkheid. In die hoedanigheid ben ik dus bekend met KidsVision. SKRS gebruikt binnen KidsVision  kindplanning, personeelsplanning en financiën (Navision). Ook werken wij met de verwante programma’s Mercash en Konnect.

Het lidmaatschap van de gebruikersgroep heeft mij veel fijne contacten en kennis gebracht. De constructieve bijdrage die GAC levert aan de gebruikersgroep rechtvaardigt in mijn ogen het bestaansrecht. Juist voor een relatief kleine organisatie als de onze zijn deze contacten belangrijk om te sparren, overleggen en inzichten te krijgen.

Ik wil mij graag inzetten voor het behoud van de gebruikersgroep, het vergroten van het bereik van de gebruikersgroep maar vooral het optimaal delen van kennis.

Siebren Koek (secretaris)

Hallo, Ik ben Siebren Koek, sinds 2008 als directeur van HOPPAS Kinderopvang het familiebedrijf komen vertegenwoordigen. Daarvoor altijd in de ICT werkzaam geweest als sales. In de afgelopen 10 jaar gemerkt dat het werken in de kinderopvang me veel meer voldoening geeft dan het detacheren van een projectmanager van 120 euro (of meer). De zorg, de aandacht, de ontwikkeling en niet te vergeten de liefde die de leidsters en de gastouders de kinderen meegeven zijn van onschatbare waarde. Het mooiste wat er is, is toch wel de ontwikkeling van een kind. Zo snel, zo veel en zo gaaf om daar een rol in te mogen spelen.

Kortom, met hart en ziel wil ik er voor zorgen dat uw kinderen op de juiste plek zijn bij hun kinderopvang. Een belangrijke voorwaarde daarbij is de administratieve afhandeling moet net zo vanzelfsprekend zijn als water uit een kraan. Daar zet ik me graag voor in als bestuurslid van de gebruikersgroep Kidsvision.

Vacatures

De Gebruikersgroep KidsVision is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Klikt u hier voor de vacatures.